Alte patru persoane au pierdut lupta cu COVID-19. Ministerul Sănătății confirmă și decesul medicului din raionul Cimișlia
Full Article 1 minutes read

Alte patru persoane au pierdut lupta cu COVID-19. Ministerul Sănătății confirmă și decesul medicului din raionul Cimișlia

Alte patru persoane au decedat din cauza infecției COVID-19. Ministerul Sănătății confirmă și decesul medicului din raionul Cimișlia.

Deces 842: Femeie de 68 ani, din municipiul Chișinău. Internată la data de 22 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 843: Bărbat de 79 ani, din municipiul Chișinău. Internat la data de 24 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: insuficiență hepatică, renală, sechele post AVC.

Deces 844: Bărbat de 56 ani, din muniicpiul Chișinău. Internat la data de 14 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie ischemică mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 845: Medicul Maria Păpușoi, în vârstă de 65 ani, din raionul Cimișlia. Internată la data de 30 iulie, la Spitalul Clinic Republican. A activat în calitate de medic pediatru/endoscopist în cadrul Spitalului MSMPS și Spitalul Raional Cimișlia.

Până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 27 660 de cazuri de coronavirus. 19 300 de persoane s-au însănătoșit, iar 845 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: