Alte șapte decese, provocate de infecția COVID-19. Bilanțul victimelor a ajuns la 353
Full Article 2 minutes read

Alte șapte decese, provocate de infecția COVID-19. Bilanțul victimelor a ajuns la 353

Alte șapte decese provocate de infecția COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova, informează Ministerul Sănătății.

Deces 347: Bărbat de 62 ani, din municipiul Bălți. Internat la data de 30 mai, la Spitalul Clinic din Bălți. Comorbidități: edem cerebral, hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate gr. III.

Deces 348: Femeie de 64 ani, din raionul Florești. Internată la data de 25 mai, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, diabet zaharat.

Deces 349: Bărbat de 75 ani, din municipiul Soroca. Internat în stare gravă, la data de 29 mai, la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: cardiopaie ischemică, infarct miocardic vechi.

Deces 350: Bărbat de 64 ani, din raionul Glodeni. Internat în stare gravă, la data de 6 mai, la Spitalul Raional Glodeni. Comorbidități: AVC hemoragic în talamus cu eruperi în ventricol.

Deces 351: Femeie de 76 ani, din raionul Cimișlia. Internată la data de 15 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie hipertensivă.

Deces 352: Femeie de 72 ani, din raionul Orhei. Internată, în stare gravă la data de 6 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, obezitate, diabet zaharat.

Deces 353: Femeie de 60 ani, din raionul Telenești. Internată la data de 2 iunie, la Spitalul Raional Telenești. Comorbidități: polineuropatie toxică cu tetraparez, infecția căilor urinare.

Precizăm că până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 9807 cazuri de coronavirus, dintre care 3716 sunt cazuri active.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: