Alte șase persoane au pierdut lupta cu coronavirusul. Bilanțul deceselor urcă la 914
Full Article 2 minutes read

Alte șase persoane au pierdut lupta cu coronavirusul. Bilanțul deceselor urcă la 914

Alte șase decese cauzate de infecția COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova, informează Ministerul Sănătății.

Deces 909: Bărbat de 69 din UTA Găgăuzia. Internat la data de 05 august, la Spitalul Clinic Raional. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 910: Femeie de 77 ani, din raionul Cahul. Internată la data de 03 august, la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: insuficiență cardiacă, cardiomiopatie hipertensivă, diabet zaharat.

Deces 911: Femeie de 61 ani, din raionul Căușeni. Internată la data de 14 august, la Spitalul Raional Căușeni. Comorbidități: obezitate morbidă, sindromul suferinții respiratorii la maturi.

Deces 912: Femeie de 47 ani, din raionul Rezina. Internată la data de 03 august, la Spitalul „Sfânta Treime”. Comorbidități: pielonefrită cronică bilaterală, ciroză hepatică, cardiopatie dismetabolică.

Deces 913: Femeie de 64 ani, din municipiul Chișinău. Internată la data de 14 august, la Spitalul „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 914: Femeie de 86 ani , din municipiul Chișinău. Internată la 17 august, la Institutul de Cardiologie. Comorbidități: insuficiență poliorganică, insuficiență cardiacă.

Precizăm că până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 31 415 cazuri de COVID-19. 22 169 de pacienți s-au însănătoșit, iar 914 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: