Ambasadorul Moldovei la Moscova, convocat la MAE-ul Rusiei
Full Article 30 second read

Ambasadorul Moldovei la Moscova, convocat la MAE-ul Rusiei

Ambasadorul Republicii Moldova la Moscova Lilian Darii a fost convocat la sediul ministerului rus de Externe. Informația a fost raportată de agenția de presă pro-Kremlin TASS.

Instituția media nu a făcut publice alte detalii cu privire la motivul pentru care a fost convocat la MAE-ul rus ambasadorul Moldovei.

NM a solicitat un comentariu din partea MAEIE, vom reveni cu noi detalii.

Știre în curs de actualizare…


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: