Ambasadorul SUA Kent Logsdon își încheie misiunea. Popșoi: „Sunt convins că veți păstra amintiri frumoase despre Moldova”
Full Article 2 minutes read

Ambasadorul SUA Kent Logsdon își încheie misiunea. Popșoi: „Sunt convins că veți păstra amintiri frumoase despre Moldova”

Ambasadorul SUA în Republica Moldova Kent Logsdon își încheie mandatul. Astfel, ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, a avut o întrevedere de rămas bun cu diplomatul pe 10 mai. 

Potrivit unui comunicat publicat de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), în cadrul întrevederii, Mihai Poșoi și Kent Logsdon au au trecut în revistă relațiile bilaterale moldo-americane, suportul oferit țării noastre în implementarea reformelor, dar și proiectele care au fost realizate cu succes datorită sprijinului financiar al SUA.

Am exprimat cuvinte de gratitudine, pentru faptul că, SUA a fost mereu alături de Republica Moldova și ne-a sprijinit ori de câte ori a fost nevoie. I-am mulțumit ambasadorului Logsdon pentru dedicația și profesionalismul cu care și-a exercitat funcția și i-am urat mult succes în activitatea profesională de mai departe. Domnule ambasador, sunt convins că veți păstra amintiri frumoase despre Moldova!”, a declarat ministrul Popșoi, citat în comunicat.

Ambasadorul SUA Kent Logsdon își încheie misiunea. Popșoi: „Sunt convins că veți păstra amintiri frumoase despre Moldova”

Telegram/MAExplică

Kent D. Logsdon a depus jurământul de intrare în funcție în decembrie 2021.

***

Precizăm că noul ambasador SUA în Moldova va fi Kelly Adams-Smith. Candidatura acesteia a fost nominalizată de președintele SUA, Joe Biden, pe 14 martie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: