Andrei Spînu, reacția la protestul lui Șor: „Uniți, vom curăța țara de trădători, hoți și mincinoși”
Full Article 2 minutes read

Andrei Spînu, reacția la protestul lui Șor: „Uniți, vom curăța țara de trădători, hoți și mincinoși”

Viceprim-ministrul și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a venit cu o primă reacție, urmare a protestului organizat de Partidul „ȘOR” în aceste momente în fața Parlamentului și a Președinției. „E semn bun că hoții organizează protest”, spune Spînu.

„E semn bun pentru că ei, hoții, știu că noi vom merge până la capăt și țara va scăpa de ei. Au furat Moldova ani la rând și acum le fuge pământul de sub picioare. Unii, au fugit ca fricoșii din țară. Oameni buni, e ultima lor încercare de a reveni la putere. Noi, vom rămâne uniți și vom curăța țara de trădători, hoți și mincinoși. Vom trece peste aceste vremuri grele și vom construi țara pe care o dorim”, a scris Andrei Spînu pe canalul său de Telegram.

Spînu îndeamnă cetățenii să nu „judece” oamenii simpli care din diferite motive au ieșit azi în stradă. „Acești oameni sunt cetățenii noștri și ei la fel au fost furați ani la rând. Să fim înțelepți”, a mai scris Andrei Spînu.

Precizăm că, mii de oameni s-au adunat în aceste momente în centrul capitalei pentru a protesta împotriva guvernării PAS și a președintei Maia Sandu. Manifestanții au pichetat clădirea Parlamentului și a Președinției și au declarat proteste non-stop, până când conducerea țării nu își va prezenta demisia. Protestul este organizat de Partidul „ȘOR”, liderului căruia, deputatul Ilan Șor, se ascunde peste hotarele țării de justiția moldovenească.

Președinția nu a comentat deocamdată organizarea acestui protest. Anterior, vicepreședintele Parlamentului din partea partidului de guvernământ PAS, Mihai Popșoi, a calificat această acțiune drept „o încercare de a capitaliza politic nevoile și sărăcia oamenilor”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: