Andrei Spînu, reacția la protestul lui Șor: „Uniți, vom curăța țara de trădători, hoți și mincinoși”
Full Article 2 minutes read

Andrei Spînu, reacția la protestul lui Șor: „Uniți, vom curăța țara de trădători, hoți și mincinoși”

Viceprim-ministrul și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a venit cu o primă reacție, urmare a protestului organizat de Partidul „ȘOR” în aceste momente în fața Parlamentului și a Președinției. „E semn bun că hoții organizează protest”, spune Spînu.

„E semn bun pentru că ei, hoții, știu că noi vom merge până la capăt și țara va scăpa de ei. Au furat Moldova ani la rând și acum le fuge pământul de sub picioare. Unii, au fugit ca fricoșii din țară. Oameni buni, e ultima lor încercare de a reveni la putere. Noi, vom rămâne uniți și vom curăța țara de trădători, hoți și mincinoși. Vom trece peste aceste vremuri grele și vom construi țara pe care o dorim”, a scris Andrei Spînu pe canalul său de Telegram.

Spînu îndeamnă cetățenii să nu „judece” oamenii simpli care din diferite motive au ieșit azi în stradă. „Acești oameni sunt cetățenii noștri și ei la fel au fost furați ani la rând. Să fim înțelepți”, a mai scris Andrei Spînu.

Precizăm că, mii de oameni s-au adunat în aceste momente în centrul capitalei pentru a protesta împotriva guvernării PAS și a președintei Maia Sandu. Manifestanții au pichetat clădirea Parlamentului și a Președinției și au declarat proteste non-stop, până când conducerea țării nu își va prezenta demisia. Protestul este organizat de Partidul „ȘOR”, liderului căruia, deputatul Ilan Șor, se ascunde peste hotarele țării de justiția moldovenească.

Președinția nu a comentat deocamdată organizarea acestui protest. Anterior, vicepreședintele Parlamentului din partea partidului de guvernământ PAS, Mihai Popșoi, a calificat această acțiune drept „o încercare de a capitaliza politic nevoile și sărăcia oamenilor”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: