Anexa secretă din contractul cu Gazprom: Vadim Ceban spune că scurgerea informației nu este din interiorul Moldovagaz
Full Article 2 minutes read

Anexa secretă din contractul cu Gazprom: Vadim Ceban spune că scurgerea informației nu este din interiorul Moldovagaz

Președintele consiliului de administrație al Moldovagaz Vadim Ceban spune că în scurgerile de informații a anexei secrete a contractului cu Gazprom nu sunt implicați angajații SA „Moldovagaz”. Totodată, Ceban declară că a transmis Procuraturii Generale rezultatele unei anchete interne. 

„Ancheta internă privind scurgerile de informații a fost finalizată. Pot spune cu încredere că angajații SA „Moldovagaz” nu au nicio legătură cu aceasta. Rezultatele anchetei au fost transmise Procuraturii Generale a Republicii Moldova”, comunică Vadim Ceban.

Amintim că la data de 22 februarie, o anexă secretă a contractului cu Gazprom a fost publicată de jurnaliști. Atunci, Vadim Ceban a venit cu o reacție la documentului publicat de mai multe surse mass-media. Acesta a remarcat că informațiile constituie secret comercial și a anunțat că va sesiza Procuratura Generală, pentru ca persoanele responsabile să fie trase la răspundere. De asemenea, acesta a anunțat inițierea unei anchete interne.

Vicepremierul Andrei Spînu a spus că nu va comenta veridicitatea documentului. Tot el a declarat că actul nu poate fi publicat în spațiul public fără un acord al semnatarilor.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: