Aproape 31 de mii de copii din grădinițele municipiului Chișinău vor primi dulciuri din partea Primăriei
Full Article 2 minutes read

Aproape 31 de mii de copii din grădinițele municipiului Chișinău vor primi dulciuri din partea Primăriei

30 739 de copii din grădinițele municipiului Chișinău vor beneficia de cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă, din partea municipalității. Potrivit primarului Ion Ceban, acestea vor conține dulciuri și biscuiți în asortiment variat.

„Pentru securitatea copiilor, vor fi procurate doar produse ce au certificate de conformitate”, a dat asigurări edilul pe pagina sa de Facebook.

Astfel, Direcția generală educație, tineret și sport (DGETS) va achiziționa peste 30700 de cadouri, în valoare de 768475 de lei, însoțite de certificate de conformitate, pentru a fi împărțite micuților care frecventează grădinița. Banii au fost identificați de către DGETS în urma economiilor formate pe parcursul anului curent. Costul unui cadou este de 25 de lei și va conține dulciuri și biscuiți în asortiment.

În cele 134 de instituții de educație timpurie din orașul Chișinău, sunt înscriși 30 739 copii.

În contextul situației pandemice prin infecția COVID-19, Primăria Chișinău amintește că matineele din grădinițe cu prilejul sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, vor fi desfășurate doar în grupe, fără prezența părinților și a altor persoane din afara IET. Totodată, autoritățile administrației publice locale interzic colectările de bani pentru cadouri, brad, jucării de brad și alte taxe.

Și în acest an copiii din grădinițele din orașul Chișinău vor beneficia de cadouri pentru sărbătorile de iarnă din…

Publicată de Iv Ceban pe Joi, 3 decembrie 2020

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: