Aprobat! Din 1 august, Veronica Dragalin preia funcția de șefă a Procuraturii Anticorupție
Full Article 50 second read

Aprobat! Din 1 august, Veronica Dragalin preia funcția de șefă a Procuraturii Anticorupție

Procurorul general interimar Dumitru Robu a semnat ordinul privind numirea Veronicăi Dragalin în funcția de șefă a Procuraturii Anticorupție. Informația a fost confirmată pentru NM de către Mariana Cherpec, reprezentanta Procuraturii Generale.

Prin Ordinul procurorului general interimar din 15.06.2022 s-a dispus numirea în funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție a dnei Veronica Dragalin, începind cu data de 01.08.2022. Precizăm că dna Dragalin a înaintat o cerere prin care a solicitat numirea sa în funcție începând cu data de 01.08.2022, ținând cont de faptul că dumneaei urmează să își termine anumite activități ce țin de funcția dețnută la moment”, se arată în declarație.

Amintim că, pe 7 iunie, Consiliul Superior al Procuraturii (CSP) a prezentat rezultatele finale ale concursului pentru funcția de șef al Procuraturii Anticorupție. Cel mai mare punctaj a fost obținut de către Veronica Dragalin, procuror federal al SUA.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: