„Așa-i când trădezi neamul!” Ghimpu „le mulțumește” Maiei Sandu și lui Andrei Năstase și cere ploaie pe Facebook
Full Article 2 minutes read

„Așa-i când trădezi neamul!” Ghimpu „le mulțumește” Maiei Sandu și lui Andrei Năstase și cere ploaie pe Facebook

Președintele de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a atras atenția asupra condițiilor meteorologice neobișnuite. Într-o postare publicată miercuri, 29 ianuarie, pe pagina sa de Facebook, politicianul a amintit, în același context, de liderii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și Platforma Demnitate și Adevăr (PDA), Maia Sandu și Andrei Năstase. 

„„Spasibo” Andreiu i Maiu sa pobedu…În loc de-o frumoasă iarnă cu zăpadă, avem pământul mai negru decât este, uscat ca niciodată, crăpat adânc și pe lângă toată nevoia aceasta, batjocurit fără rușine în fața întregii omeniri de urmașii celor care ne-au luat unitatea și libertatea. Așa-i când trădezi neamul și dai puterea celor care s-au ridicat împotriva lui Dumnezeu! Doamne, iart-o pe păcătoasa „eroină” și pe toți acei care ne-au adus la putere urmașii lui Lenin și dă-ne măcar ploaie, dacă nu zăpadă!”, a scris Mihai Ghimpu.

“Spasibo” MAI -ANDRI sa pobedu…În loc de-o frumoasă iarnă cu zăpadă, avem pământul mai negru decât este, uscat ca…

Geplaatst door Mihai Ghimpu op Woensdag 29 januari 2020

Amintim că Mihai Ghimpu a deținut, timp de 20 de ani, funcția de președinte al Partidului Liberal. De asemenea, între anii 2007 și 2008, el a fost președinte al Consiliului Municipal Chișinău. În august 2009 devine președinte al parlamentului Republicii Moldova, iar ulterior a deținut funcția de președinte interimar al țării. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: