Au căzut pe gheață sau au fost implicați în accidente rutiere: Aproximativ 200 de oameni au ajuns la Urgențe, din cauza vremii
Full Article 2 minutes read

Au căzut pe gheață sau au fost implicați în accidente rutiere: Aproximativ 200 de oameni au ajuns la Urgențe, din cauza vremii

În ultimele 24 de ore, aproximativ 200 de oameni au ajuns cu traumatisme la Institutul de Medicină Urgentă, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Numărul este cu circa 20 la sută mai mare, decât într-o zi de duminică obișnuită, anunță serviciul de presă de la Urgențe.

Potrivit sursei citate, 100 de pacienți s-au adresat cu leziuni traumatice ale aparatului locomotor și a scheletului. Toți pacienții au primit îngrijirile medicale necesare în cadrul Departamentului de Primiri Urgențe, iar 32 de persoane au fost spitalizate în secțiile de profil.

De asemenea, medicii de la Urgență au acordat ajutor medical pentru șapte pacienți implicați în accidente rutiere. Sursa citată precizează că nici un pacient nu a necesitat spitalizare. „Toți au plecat ambulator sub supravegherea medicului de familie”, precizează serviciul de presă al Institutului de Medicină Urgentă.

Amintim că meteorologii au emis cod galben și portocaliul de vânt, ninsori și viscol, în totală țara, pe 25-26 noiembrie. În consecință, sute de automobile, autocare și ambulanțe au rămas blocate în nămeți. Mai multe curse avia au fost anulate sau amânate, iar drumurile au fost blocate. Pompierii și salvatorii au intervenit, în ultimele 24 de ore, în 182 de situații de urgență. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: