Au exploatat sexual șapte fete, dintre care două minore. Doi soți, condamnați la închisoare
Full Article 2 minutes read

Au exploatat sexual șapte fete, dintre care două minore. Doi soți, condamnați la închisoare

Doi soți, care au exploatat sexual șapte fete, dintre care două minore, își vor petrece următorii ani după gratii. Potrivit unui comunicat publicat astăzi, 13 noiembrie, de PCCOCS, bărbatul va sta 20 de ani după gratii pentru trafic de ființe umane și de copii, iar soția acestuia – 17 ani, pentru trafic de copii. 

În plus, femeia urmează să fie judecată și pentru trafic de ființe umane, dar și pentru că le-a influențat pe copile să sesizeze CNA, precum că polițiștii le-ar fi promis bani în schimbul plângerilor depuse.

Cele șapte fete au fost exploatate sexual în perioada anilor 2016-2017. Condamnații utilizau în acest scop mai multe apartamente din capitală. Victimele erau mințite ca să fie atrase în interiorul locuințelor, iar odate ajunse acolo, acestea nu aveau voie să le părăsească sau să se îndepărteze la distanțe mari, pentru a cere ajutor.

Totodată, clienții erau găsiți prin intermediul site-urilor. Fetele primeau de la bărbați 700 de lei pentru o oră, iar jumătate din sumă le revenea lor.

Întreaga schemă a ieșit la iveală după ce una dintre victime a depus o plângere la poliție.

În comunicat se mai arată că PCCOCS va reveni cu informații privind rezultatul examinării solicitării procurorilor pe capetele de acuzare în privința celei de-a doua persoane condamnate.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: