Autoritățile lansează o plaformă pe care vor fi combătute falsurile despre UE. Sandu: „Sunt forțe externe care nu vor ca Moldova să fie liberă”
Full Article 2 minutes read

Autoritățile lansează o plaformă pe care vor fi combătute falsurile despre UE. Sandu: „Sunt forțe externe care nu vor ca Moldova să fie liberă”

Autoritățile au lansat pe 18 martie platforma web pentru.md, pe care vor fi promovate mesaje despre Uniunea Europeană și vor fi combătute falsurile lansate în spațiul public despre blocul comunitar. Anunțul a fost făcut de președinta Maia Sandu în cadrul unei conferințe de presă din 18 martie. 

Se vor prezenta (pe site – n. r.) în continuare informații despre ce face Uniunea Europeană în Moldova și care sunt beneficiile integrării europene, așa încât să ajungem la cât mai multă lume cu această informație. Și doi să putem să combatem falsurile despre Uniunea Europeană, pentru că vedem că ele sunt tot mai multe. Și vor fi și mai multe în următoarele luni pentru că știm că sunt forțe externe care nu își doresc ca Republica Moldova să fie o țară liberă, o țară dezvoltată, un stat puternic, o țară liberă de corupție și o țară care își alege propirul drum fără amestec din afară”, a precizat Maia Sandu.

Precizăm că Republica Moldova este țară-candidată la aderarea la UE. În decembrie 2023, Consiliul Euorpean a aprobat deschiderea negocierilor de aderare la UE pentru Republica Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: