Autoritățile moldovenești au colectat peste 10 mii de euro în susținerea refugiaților 
Full Article 1 minutes read

Autoritățile moldovenești au colectat peste 10 mii de euro în susținerea refugiaților 

Autoritățile Republicii Moldova au colectat deja peste 10 000 de euro în susținerea refugiaților din Ucraina. Banii au fost colectați din donațiile cetățenilor. 

De menționat că Ministerul Finanțelor, în data de 25 februarie, a deschis un cont pentru donații în susținerea cetățenilor Ucrainei.

Transferurile pot fi făcute în lei moldovenești, precum și în dolari americani sau euro. Mijloacele financiare acumulate vor fi destinate furnizării asistenței umanitare cetățenilor Ucrainei, afectați de război.

***

Amintim că, pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. Liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina. Parlamentul de la Chișinău s-a întrunit seara în ședință și a votat pentru instituirea stării de alertă în Republica Moldova, pe o durată de 60 de zile.

Informații despre evenimentele din Ucraina, care se desfășoară chiar în aceste momente în LIVE Textul NM A cincea zi de război în Ucraina.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: