„Avem nevoie de o voce puternică în Parlament”. Usatîi, primul comentariu după ce ex-deputata PAS Victoria Cazacu a aderat la „Partidul Nostru”
Full Article 2 minutes read

„Avem nevoie de o voce puternică în Parlament”. Usatîi, primul comentariu după ce ex-deputata PAS Victoria Cazacu a aderat la „Partidul Nostru”

Liderul „Partidului Nostru” (PN), Renato Usatîi, a declarat că deputata neafiliată Victoria Cazacu, care aderă la formațiunea sa politică, va înregistra și prezenta în Parlament inițiativele legislative ale PN. Politicianul a declarat că vocea Victoriei Cazacu va reprezenta „interesele cetățenilor și bunăstarea Republicii Moldova”. Precizările au fost făcute într-o declarație comună cu parlamentara, în data de 15 octombrie la sediul PN. 

Noi astăzi avem nevoie de o voce puternică în Parlamentul Republicii Moldova ca pentru toate asupra cărora am muncit cu colegii, care au fost discutate cu mii, zeci de mii de cetățeni în țară, să le dăm un start. Anume din aceste motive vreau să felicit toți cetățenii din Republica Moldova: în foate scurt timp, „Partidul Nostru” va fi și mai activ decât a fost până acum, ca toate inițiativele legislative să fie înregistrate și prezentate în Parlementul Republicii Moldova de doamna deputat Victoria Cazacu. (…) Încă o dată vă mulțumesc frumos, doamna Victoria, că ați venit în echipa noastră. Și permiteți-mi încă o dată să-i felicit pe cetățeni că anume vocea dvs., vocea deputatului în Parlamentul Republicii Moldova, va fi, nu vocea „Partidului Nostru” ca formațiune politică, dar va fi în interesul cetățenilor și pentru bunăstarea Republicii Moldova”, a declarat Renato Usatîi.

Precizăm că Victoria Cazacu, care a ajuns deputată pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), însă a fost exclusă din formațiunea în urma unui scandal de corupție, în care a fost implicată fiica sa, a anunțat că aderă la „Partidul Nostru” în data de 15 octombrie, în cadrul unui briefing de presă.

În reacție, PAS a declarat că acțiunea lui Cazacu reconfirmă faptul că decizia de a o da afară din partid a fost una „corectă”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: