Avionul lui Putin a decolat de la Moscova. Peskov susține că președintele Rusiei rămâne la Kremlin
Full Article 50 second read

Avionul lui Putin a decolat de la Moscova. Peskov susține că președintele Rusiei rămâne la Kremlin

O aeronavă specială Il96, cu numărul, RSD697, al președintelui Vladimir Putin, a decolat de pe aeroportul din Moscova „Vnukovo” în direcția Sankt Petersburg, la ora 14:16, ora Moscovei. La scurt timp, aeronava a dispărut de pe radar, potrivit datelor FlightRadar, citate de Important Stories și The Agency.

Potrivit sursei citate, avionul a dispărut de pe radare în regiunea Tver. Important Stories notează că liderul rus deține o reședință în această regiune.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, neagă în același timp informațiile potrivit cărora Putin ar fi zburat la Sankt Petersburg, în contextul rebeliunii armate a grupului paramilitar Wagner.

La bordul lui Il96 au fost instalate echipamente pentru controlul Forțelor Armate ale Federației Ruse. Cine se află în avion și unde se duce exact nu se știe.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: