Avocații lui Dodon scapă de amenzi? Curtea Supremă de Justiție a anulat decizia precedentă a judecătorilor
Full Article 50 second read

Avocații lui Dodon scapă de amenzi? Curtea Supremă de Justiție a anulat decizia precedentă a judecătorilor

Curtea Supremă de Justiție a examinat pe 20 martie recursurile asupra amenzilor judiciare aplicate avocaților inculpatului Dodon Igor. Instanța de judecată a decis anularea încheierilor prin care acestora le-au fost aplicate amenzi judiciare.

Totodată, unul din judecătorii completului a semnat o opinie separată.

Decizia motivată va fi pronunțată la 27 martie 2023 și plasată pe site-ul Curții Supreme de Justiție.

Curtea Supremă de Justiție (CSJ) i-a amendat pe 23 februarie pe cei trei avocați ai ex-președintelui Igor Dodon cu câte 2 500 de lei pentru lipsa de respect față de instanța se judecată. Avocații Nicolae Posturusu și Ion Vîzdoagă au părăsit sala de judecată, în semn de protest, fără permisiune instanței. Aceștia s-au arătat nemulțumiți de faptul că nu li s-a dat timp să întocmească următoarea contestație a judecătorilor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: