Bătrîncea îl apără pe Gațcan și avertizează PAS: „Răspundem pe măsură despre voi, care pretindeți că sunteți în poziție să ne dați lecții de moralitate”
Full Article 2 minutes read

Bătrîncea îl apără pe Gațcan și avertizează PAS: „Răspundem pe măsură despre voi, care pretindeți că sunteți în poziție să ne dați lecții de moralitate”

Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor (PSRM), Vlad Bătrîncea, susține că deputații Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba și Mihai Popșoi, manipulează și mint atunci când solicită retragerea candidatului PSRM din cursa electorală pentru funcția de deputat, din partea circumscripției 38, Hîncești, Ștefan Gațcan, pe motiv că ar avea o integritate îndoielnică. Mai mult, Bătrîncea îi acuză pe parlamentari că ar fi preluat „metodele lui Plahotniuc” și a avertizat că socialiștii vor răspunde „pe măsură”.

„Este victima unei campanii mârșave și primitive de denigrare. Pentru o faptă de acum 20 de ani în care a fost condamnată penal altă persoană, lui i se aduc acuzații deosebit de grave, că ar fi făcut ceea ce nu a făcut. Pe parcursul vieții sale frumoase, dânsul nu a avut niciun conflict cu legea”, a argumentat Bătrîncea.

Totodată, Bătrîncea și-a cerut scuze de la Ștefan Gațcan pentru această situație.

„Este regretabil acest fapt și credeți-ne că nu vom lăsa această situație așa și vom veni cu mai multe reacții. Nu am folosit multe din ceea ce auzim, nu venim cu asemenea metode în spațiul public, dar răspundem pe măsură despre voi, care pretindeți că sunteți curați, frumoși și în poziție să ne dați lecții de moralitate. Domnule Gațcan, cerem scuze pentru politicul nostru moldovenesc, pentru dreapta noastră care este învățată și educată de Plahotniuc”, a avertizat Bătrîncea.

Amintim că, într-o conferință de presă din 12 martie, deputații PAS – Dumitru Alaiba și Mihai Popșoi au îndemnat PSRM să își retragă sprijinul politic pentru Ștefan Gațcan, candidatul socialiștilor la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 38, Hâncești. Cei doi parlamentari susțin că integritatea lui Ștefan Gațcan este îndoielnică, după ce în presă a apărut un articol despre faptul că acesta ar fi avut relații sexuale cu fiica fratelui său, motiv pentru care ar fi fost șantajat de către aceasta, dar și de către iubitul ei. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: