Bidoane în loc de sucuri și lapte în tetrapac. Producătorii din Rusia se confruntă cu insuficiență de ambalaj
Full Article 1 minutes read

Bidoane în loc de sucuri și lapte în tetrapac. Producătorii din Rusia se confruntă cu insuficiență de ambalaj

În lanțurile de supermarketuri din Rusia au început să dispară sucurile și laptele în ambalaje tetrapac. Totul din cauza deficitului acestui material,  informează „Vedomosti” (“Ведомости”), care a discutat cu doi distribuitori și cu reprezentanții unui mare producător de produse alimentare.

Insuficiența de materiale tetrapac a provocat deja creșterea prețurilor: transportul cutiilor din carton gofrat s-a scumpit deja cu 30%; peliculele din polipropilenă – cu 100%, cutiile din carton pentru sare – cu 122%, ambalajele din folii de polietilenă – cu 89%.

Din aceste motive, compania citată examinează variante alternative pentru livrarea laptelui și sucurilor, inclusiv utilizarea bidoanelor.

Posibile probleme din cauza lipsei ambalajului pentru lapte, chefir și sucuri riscă și compania „Vkusville”, care a menționat că a început deja să caute soluții pe piața internă, fără să precizeze despre ce anume este vorba.

Amintim că, din cauza invaziei Ucrainei, mai multe state occidentale au impus sancțiuni de ordin economic. În consecință, numeroase companii rusești se confruntă cu insuficiență de produse pe care anterior le importau.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: