Bulgaria acordă autorizații suplimentare Republicii Moldova pentru transportul de mărfuri
Full Article 30 second read

Bulgaria acordă autorizații suplimentare Republicii Moldova pentru transportul de mărfuri

Veste bună pentru transportatorii din Republica Moldova! Agenția Națională Transport Auto (ANTA) anunță că, Bulgaria a acordat 200 de autorizații pentru efectuarea transportului de mărfuri în și din țări terțe.

„Informăm operatorii de transport rutier despre primirea contingentului suplimentar de 200 autorizații în/din țări terțe pentru efectuarea transportului de mărfuri pe teritoriul Bulgariei, în rezultatul negocierilor purtate de către Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale cu reprezentanții Ministerului Transporturilor și Comunicațiilor al Republicii Bulgaria”, anunță ANTA.

Potrivit sursei citate, autorizațiile sunt valabile până la 31 ianuarie 2023.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: