Cântărețul pro-război Oleg Gazmanov și-a prezentat noua piesă – „Lumea rusă“, inclusiv despre fostele republici sovietice
Full Article 2 minutes read

Cântărețul pro-război Oleg Gazmanov și-a prezentat noua piesă – „Lumea rusă“, inclusiv despre fostele republici sovietice

Cântărețul rus Oleg Gazmanov, un susținător al invaziei din Ucraina, și-a dezvăluit noul său cântec, care este intitulat „Lumea Rusă”. Piesa conține versuri în care se menționează că fostele republici sovietice sunt „parte a patriei”, iar cei care „jignesc” rușii sunt amenințați cu sosirea blindatelor, relatează Agenstvo. 

Oleg Gazmanov și-a prezentat noul cântec „Lumea Rusă” pe 20 mai, în cadrul unui concert la Barnaul. Cu toate acestea, piesa încă nu a apărut pe canalele oficiale ale cântărețului.

În primul vers al cântecului, Gazmanov enumeră popoarele care locuiesc în Rusia.

Sunt rus, sunt tătar, sunt cecen, sunt bashkir.

Eu sunt poporul întregii țără, iar împreună suntem „lumea rusă”.

Buriații și evreii, daghestanezii, ingușii – toți cei care s-au născut aici și care au intrat în patrie”, se menționează în versurile cântecului.

Apoi a cântat despre rezidenți celebri ai Imperiului Rus de alte naționalități, în special „africanul Pușkin” și „armeanul Aivazovski”, care „sub aripa slavilor s-au unit împreună într-un stat al rușilor”.

Ulterior în cântecul lui Gazmanov se menționează că, atunci când Uniunea Sovietică s-a prăbușit, „o parte din patrie a rămas în afara țării”.

Noi nu-i abandonăm pe ai noștri, nu-i vom lăsa în urmă.

Cine jignește poporul nostru, va regreta mai târziu.

Cine a distrus monumente și a răscolit morminte, vor auzi cum intră „lumea rusă”, cu blindate strălucind”, se menționează în continuare.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: