Capre pentru Zoom. Cum un fermier din Marea Britanie a adunat €57 mii
Full Article 2 minutes read

Capre pentru Zoom. Cum un fermier din Marea Britanie a adunat €57 mii

Un antreprenor din Marea Britanie a obținut circa €57 mii, oferind publicului posibilitatea să vadă animale de la fermă în timpul unor conferințe video prin Zoom. Acești bani i-au permis să-și întrețină gospodăria pe timpul lockdown-ului, scrie BBC.

Fermierul din Cronkshaw Fold Farm, Lancashire, a propus, inițial în glumă, să-și împrumute animalele pentru participarea în cadrul conferințelor video. Serviciul a început să se bucure de mare succes.

Potrivit acestuia, un număr „incredibil” de oameni a apelat la acest serviciu. Prezența unei capre la o conferință video costă 5 lire sterline (circa 5,72 euro).

Ideea i-a adus fermierului peste 50 de mii de lire și i-a permis să-și întrețină gospodăria în timpul pandemiei, să achite salariile muncitorilor și chiar să efectueze lucrări de reparație.

Caprele acestuia au participat la conferințe video din toată lumea, în țări precum SUA, Rusia, China și Australia, iar unii clienți au plătit mai mult decât taxa de 5 lire.

La începutul lui ianuarie, în Marea Britanie a fost anunțat cel de-al treilea lockdown din cauza răspândirii noii tulpine de coronavirus. Toți elevii din clasele primare și din învățământul general au început să învețe de la distanță, iar cetățenilor li s-a permis să iasă din casă numai pentru a merge la serviciu, la cumpărături, pentru sport sau pentru a beneficia de ajutor medical.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: