Casa de modă Hermes și compania Swarovski se alătură brandurilor care pleacă din Rusia
Full Article 2 minutes read

Casa de modă Hermes și compania Swarovski se alătură brandurilor care pleacă din Rusia

Casa de modă Hermes își suspendă vânzările pe teritoriul Rusiei. Magazinele din Moscova urmează a fi închise în zilele apropiate, au anunțat reprezentanții Hermes pe 4 martie. Și-au anunțat retragerea din Federația Rusă, pe 4 martie, și companiile Swarovski și Panasonic.

Hermes este una dintre cele mai celebre case de modă din lume. Articolele sale de lux includ eșarfe, cravate, haine pentru femei și bărbați, parfumuri, ceasuri, încălțăminte, mănuși, bijuterii, veselă și alte accesorii.

Despre plecarea de pe piața Federației Ruse a anunțat pe 4 martie și compania Swarovski, specializată în producerea cristalelor, bijuteriilor, bibelourilor din cristal, etc

„În situația creată, vînzările prin intermediului magazinului online swarovski.com sunt temporar indisponibile în această regiune”, se arată în declarație.

Un mesaj asemănător a transmis și compania Panasonic.

Anterior, au anunțat că își sistează activitatea în Rusia brand-uri precum: IKEA, H&M, Mango, Marks & Spencer, Asos, DHL, Nike, Apple, Dell, Ford, BMW, Harley-Davidson și alte companii celebre.

Informații despre evenimentele din Ucraina, care se desfășoară chiar în aceste momente în LIVE Textul NM A noua zi de război în Ucraina.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: