Cât costă un tur ghidat în orașele bombardate din Ucraina? O agenție de turism a vândut 150 de bilete
Full Article 2 minutes read

Cât costă un tur ghidat în orașele bombardate din Ucraina? O agenție de turism a vândut 150 de bilete

O agenție de turism din Ucraina ar fi vândut 150 de bilete celor care doresc un tur ghidat în orașele bombardate, în ciuda tuturor alertelor internaționale de securitate, relatează CNN Travel, citată de gândul.ro.

„Porniți chiar acum într-o călătorie către minunata Ucraina. Peste drum de locul unde a lovit recent o bombă, veți putea gusta mâncare tradițională la un bistro redeschis. Viața continuă și există speranța că în curând toate acestea se vor termina. Copiii cresc, încercăm să trăim viața cât mai mult posibil, indiferent de ce. Dacă vrei să vezi orașele noastre distruse și oamenii curajoși luptând, te rog vino acum!”, este mesajul de pe site-ul companiei de turism, potrivit CNN Travel.

De exemplu, pentru o zi în Bucha, doritorii trebuie să plătească 50 de euro. Din cele 150 de bilete, 15 ar fi fost cumpărate de americani.

Grupurile de tur vor fi limitate la grupuri de 10. Participanții își vor întâlni ghidul la punctele de preluare și vor fi pregătiți cu privire la cum să acționeze în cazul în care apare o situație critică, cum ar fi unde să găsească adăpost dacă sună sirenele de raid aerian.

Tururile de o zi durează 3-4 ore, costă 50 de euro pe zi, dar pot fi extinse, în funcție de solicitări. Compania spune că profiturile din vânzarea tuturor biletelor sunt destinate sprijinirii refugiaților de război.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: