Ceban, întrebat despre cazul educatoarei demise și a copilului său exmatriculat dintr-o grădiniță din capitală. Cum răspunde
Full Article 2 minutes read

Ceban, întrebat despre cazul educatoarei demise și a copilului său exmatriculat dintr-o grădiniță din capitală. Cum răspunde

Rezultatele anchetei în cazul educatoarei demisă pentru că s-ar fi opus să ceară bani de la părinți încă nu sunt gata. Cel puțin asta spune edilul capitalei, pentru TV8, care l-a întrebat ce știe despre acest caz. „Aștept rezultatele anchetei”, spune Ion Ceban. Cazul este investigat de Direcția Generală de Educație. 

Potrivit șefului direcției, Andrei Pavaloi, s-au făcut mai multe acțiuni după acele dezvăluiri. Ar fi fost chestionați mai mulți părinți și educatori. Practic toți au declarat că la grădinița lor nu se fac colectări de bani. Deocamdată, nu s-a reușit discuția cu fosta educatoare, pentru că ar fi indisponibilă.

„Aștept rezultatele anchetei. -Încă nu au venit? -Încă nu. Cel puțin până acum. Apoi vă voi informa când voi avea toate detaliile. -Mai cunoașteți astfel de cazuri? -Am zis că orice caz de acest gen să fie raportat. Suntem gata să facem front comun inclusiv cu CNA”, a declarat edilul capitalei.

Amintim că cazul educatoarei a fost făcut public la începutul lunii august curent. Femeia a expediat o scrisoare primarului capitalei, prin care acuză directoarea unei grădinițe din Chișinău de presiuni, pentru că a refuzat să colecteze bani de la părinți. Potrivit acesteia, atmosfera devenise insuportabilă și a fost nevoită să se concedieze. La scurt timp, a aflat că directoarea a dispus exmatricularea copilului său, înscris la aceeași instituție de educație timpurie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: