CEC a publicat un nou spot infomativ, înainte de alegeri. Eroul principal este un elefant (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

CEC a publicat un nou spot infomativ, înainte de alegeri. Eroul principal este un elefant (VIDEO)

Comisia Electorală Centrală a publicat pe 16 octombrie un nou spot informativ în contextul alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie. Este vorba despre o animație, iar eroul principal este un elefant. Alegătorii sunt îndemnați să vină la secțiile de votare cu propriul pix și să poarte mască de protecție.

„Și elefantul votează responsabil și în siguranță! Vin alegerile din 1 noiembrie, iar personajul elefantului îți arată cum poți să votezi responsabil și în siguranță. Ai grijă să ai cu tine o mască de protecție și un pix. Iar în secția de votare, #PoartăMascaCorect și colaborează cu funcționarii electorali”, au menționat membrii CEC pe pagina de Facebook a instituției.

Și elefantul votează responsabil și în siguranță!

Vin alegerile din 1 noiembrie, iar personajul elefantului îți arată cum poți să votezi responsabil și în siguranță. Ai grijă să ai cu tine o mască de protecție și un pix. Iar în secția de votare, #PoartăMascaCorect și colaborează cu funcționarii electorali. #alegeri2020Campania de informare "Votează responsabil, votează în siguranță" este realizată de Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova și UNDP Moldova, cu suportul generos al USAID MoldovaCICDE – Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova

Posted by Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova on Thursday, 15 October 2020

 

Campania de informare „Votează responsabil, votează în siguranță” este realizată de Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova și UNDP Moldova, cu suportul USAID Moldova.

Amintim că alegerile prezidențiale se vor desfășura pe 1 noiembrie. În cursa electorală au fost înscriși 8 candidați: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: