CEC a publicat un nou spot infomativ, înainte de alegeri. Eroul principal este un elefant (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

CEC a publicat un nou spot infomativ, înainte de alegeri. Eroul principal este un elefant (VIDEO)

Comisia Electorală Centrală a publicat pe 16 octombrie un nou spot informativ în contextul alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie. Este vorba despre o animație, iar eroul principal este un elefant. Alegătorii sunt îndemnați să vină la secțiile de votare cu propriul pix și să poarte mască de protecție.

x

„Și elefantul votează responsabil și în siguranță! Vin alegerile din 1 noiembrie, iar personajul elefantului îți arată cum poți să votezi responsabil și în siguranță. Ai grijă să ai cu tine o mască de protecție și un pix. Iar în secția de votare, #PoartăMascaCorect și colaborează cu funcționarii electorali”, au menționat membrii CEC pe pagina de Facebook a instituției.

Și elefantul votează responsabil și în siguranță!

Vin alegerile din 1 noiembrie, iar personajul elefantului îți arată cum poți să votezi responsabil și în siguranță. Ai grijă să ai cu tine o mască de protecție și un pix. Iar în secția de votare, #PoartăMascaCorect și colaborează cu funcționarii electorali. #alegeri2020Campania de informare "Votează responsabil, votează în siguranță" este realizată de Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova și UNDP Moldova, cu suportul generos al USAID MoldovaCICDE – Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova

Posted by Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova on Thursday, 15 October 2020

 

Campania de informare „Votează responsabil, votează în siguranță” este realizată de Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova și UNDP Moldova, cu suportul USAID Moldova.

Amintim că alegerile prezidențiale se vor desfășura pe 1 noiembrie. În cursa electorală au fost înscriși 8 candidați: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: