CEC: Buletinele de vot la secția din Frankfurt s-au epuizat
Full Article 1 minutes read

CEC: Buletinele de vot la secția din Frankfurt s-au epuizat

Cetățenii Republicii Moldova stabiliți peste hotarele țării sunt foarte activi în turul II al alegerilor prezidențiale. Potrivit datelor CEC, până la ora 19:15 au votat circa 231 de mii de persoane. La secția de votare din Frankfurt s-au epuizat buletinele de vot.

Comisia Electorală Centrală informează că la secția de votare nr. 1/349, or. Frankfurt, Republica Federală Germania, au fost epuizate cele 5000 de buletine de vot, cantitatea maximă stabilită de Codul electoral.

Comisia informează că au fost întreprinse toate măsurile de comunicare în vederea redirecționării cetățenilor pentru a-și exercita dreptul de vot la cea mai apropiată secție de votare, unde mai sunt disponibile buletine de vot. Cele mai apropiate secții de votare pot fi găsite și prin intermediul aplicației – https://diaspora.voteaza.md/

Portivit legii, buletine de vot suplimentare nu pot fi tipărite și nu pot fi transferate de la o secție la alta, dat fiind faptul că acestea sunt numerotate în conformitate cu numărul secției de votare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: