„Cerem tuturor să nu se grăbească să îl judece și să îl condamne”. Reacția PDM, după ce Pînzari a fost reținut
Full Article 2 minutes read

„Cerem tuturor să nu se grăbească să îl judece și să îl condamne”. Reacția PDM, după ce Pînzari a fost reținut

Partidul Democrat din Moldova (PDM) cerere „tuturor să nu se grăbească să îl judece și să îl condamne pe Alexandru Pînzari”. Reacție vine după ce fostul ministru al Apărării a fost reținut de oamenii legii. 

„Partidul Democrat din Moldova condamnă atacurile la adresa vicepreședintelui PDM Alexandru Pînzari. Acesta este un profesionist, un patriot și un om căruia îi pasă de țară, iar în funcțiile pe care le-a deținut ca șef al IGP și ca ministru al Apărării, a luptat cu criminalitatea și a avut grijă de securitatea țării și a cetățenilor. Considerăm că prin reținerea acestuia, unii dintre cei care ar fi trebuit până acum să lupte cu hoții și corupții încearcă astfel să se dea bine pe lângă noua putere”, se arată în mesajul PDM.

„Cerem tuturor să nu se grăbească să îl judece și să îl condamne pe Alexandru Pînzari. Credem că dlui Pînzari i se va face dreptate și sperăm că acesta va avea parte de o justiție corectă, așa cum li s-a promis cetățenilor în această campanie electorală”, se mai arată în mesaj.

Menționăm că Alexandru Pînzari a fost reținut de oamenii legii în dosarul ce vizează activitatea angajaților fostei Direcții nr. 5 din cadrul IGP al MAI.

Procurorii, în următoarele 48 sau, după caz, 72 de ore, urmează să se determine asupra calității procesuale ulterioare a lui Pînzari, precum și asupra măsurii preventive.

Ulterior, Alexandru Pînzari a transmis un mesaj prin intermediul familiei sale după ce a fost reținut. Acesta susține că nu a încălcat legislația.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: