Chișinău: 40% din populația generală s-a vaccinat contra COVID-19. Primăria, gata să împărtășească din experiență
Full Article 1 minutes read

Chișinău: 40% din populația generală s-a vaccinat contra COVID-19. Primăria, gata să împărtășească din experiență

40% din populația generală a municipiului Chișinău s-a vaccinat împotriva COVID-19. Informația a fost prezentată de către șeful interimar al Direcției sănătate Boris Gâlcă, în cadrul ședinței serviciilor Primăriei din 29 noiembrie.

„Vom continua aceste eforturi cu mai multe activități de promovare a vaccinării. Împreună cu colegii din Asociația MĂR și HoReCa avem planificate mai multe maratoane în zilele de sâmbătă și duminică, în toate sectoarele municipiului”, a menționat Gâlcă.

De asemenea, pe lângă cele 70 de puncte de vaccinare din Chișinău, își continuă activitatea punctele mobile – autobuzul și troleibuzul. Aproape 30 de mii de oameni s-au vaccinat doar în aceste puncte mobile, a menționat Gâlcă.

„Am propus ca autobuzul de vaccinare să fie pus la dispoziția unor acțiuni de vaccinare la nivel național. Pe de altă parte, este foarte ușor ca aceste puncte mobile să fie dispuse pe baza unor autobuze. Noi vom împărtăși experiența de amenajare pentru a fortifica imunizarea și la nivel național”, a mai spus Gâlcă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: