Chișinău: Trafic restricționat pe strada 31 August. Cum va circula transportul public în zonă
Full Article 40 second read

Chișinău: Trafic restricționat pe strada 31 August. Cum va circula transportul public în zonă

Traficul rutier de pe str. 31 August 1989 din capitală își suspendă, temporar, activitatea. Potrivit Primăriei Chișinău, măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reabilitare a străzii 31 August.

Astfel, traficul rutier de pe strada 31 August, tronsonul cuprins între străzile Alexei Șciusev și Petru Movilă, va fi restricționat în perioada 11 iulie-10 septembrie.

De asemenea, în perioada 11 iulie – 10 octombrie, va fi suspendat traficul rutier pe aceeași stradă, tronsonul cuprins între străzile Ismail și Ciuflea.

Potrivit sursei citate, drept urmare, microbuzele de pe ruta nr. 103 vor circula cu itinerar modificat, după cum urmează: de pe str. Ion Creangă pe  bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Serghei Lazo și în continuare pe traseul stabilit.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: