Chișinău: Trafic restricționat pe strada 31 August. Cum va circula transportul public în zonă
Full Article 40 second read

Chișinău: Trafic restricționat pe strada 31 August. Cum va circula transportul public în zonă

Traficul rutier de pe str. 31 August 1989 din capitală își suspendă, temporar, activitatea. Potrivit Primăriei Chișinău, măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reabilitare a străzii 31 August.

Astfel, traficul rutier de pe strada 31 August, tronsonul cuprins între străzile Alexei Șciusev și Petru Movilă, va fi restricționat în perioada 11 iulie-10 septembrie.

De asemenea, în perioada 11 iulie – 10 octombrie, va fi suspendat traficul rutier pe aceeași stradă, tronsonul cuprins între străzile Ismail și Ciuflea.

Potrivit sursei citate, drept urmare, microbuzele de pe ruta nr. 103 vor circula cu itinerar modificat, după cum urmează: de pe str. Ion Creangă pe  bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Serghei Lazo și în continuare pe traseul stabilit.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: