Cimișlia: Un copil de 3 ani a rămas blocat într-o mașină, după ce mama sa a mers la cumpărături. Polițiștii au spart geamul (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Cimișlia: Un copil de 3 ani a rămas blocat într-o mașină, după ce mama sa a mers la cumpărături. Polițiștii au spart geamul (VIDEO)

Un copil de trei ani a fost salvat de polițiști, după ce a fost lăsat de către mama sa într-o mașină încuiată. Femeia a mers la cumpărături, iar la întoarcere a realizat că nu poate descuia ușile de la autoturism. Potrivit polițiștilor, micuțul risca să intre în șoc termic.

Un minor de numai 3 ani, încuiat în mașină de către mama sa, a fost eliberat cu greu, după ce sistemul de închidere a automobilului s-a blocat.

Polițiștii de patrulare au venit în ajutorul femeii, după ce au observat că aceasta era agitată și nu putea deschide ușile. Ofițerii au fost nevoiți să spargă geamul mașinii și să salveze micuțul. De asemenea, a fost solicitată intervenția salvatorilor și a ambulanței.

În prezent, copilul se simte bine și se află în afara oricărui pericol.

Incidentul a avut loc pe o stradă din orașul Cimișlia, mama copilului încuind micuțul în mașină pentru a face cumpărături, iar la întoarcere a descoperit cu surprindere că ușile automobilului se blocaseră.

Poliția amintește părinților că lăsarea micuților nesupravegheați, chiar și pentru câteva momente, este un risc enorm.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: