Cinci decese în rândul pacienților infectați cu COVID-19, inclusiv un lucrător medical din Briceni
Full Article 2 minutes read

Cinci decese în rândul pacienților infectați cu COVID-19, inclusiv un lucrător medical din Briceni

În Republica Moldova au fost înregistrate 5 decese noi în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus, anunță Ministerul Sănătății într-un comunicat publicat în seara de 11 iulie. Printre victime este și un lucrător medical. Este al 28-lea angajat din domeniul sănătății răpus de noul coronavirus.

Deces 636: Tatiana Iurlova, de 57 ani, care activa în calitate de soră-gospodină, în cadrul secției consultative a Spitalului Raional Briceni. Aceasta a fost internată la data de 28 iunie, la Spitalul Clinic Republican.

Deces 637: Femeie de 64 ani, din raionul Ocnița. Internată la data de 7 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: urolitiază, pionefroză, insuficiență poliorganică.

Deces 638: Femeie de 58 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 30 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: bronșită cronică obstructivă, hepatită virală cronică C, boală renală cronică.

Deces 639: Femeie de 63 ani, din raionul Hîncești. Internată la data de 18 iunie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, insuficiență renală cronică, trombocitopenie secundară.

Deces 640: Bărbat de 65 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 18 iunie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, agranulocitoza, boală renală tubulo-interstițială.

De asemenea, pe parcursul zilei de astăzi au fost depistate 284 cazuri noi de îmbolnăviri.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: