Ciocana: Un individ a abordat două fetițe de 10 ani, pentru a le abuza sexual. Bărbatul a fost reținut (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Ciocana: Un individ a abordat două fetițe de 10 ani, pentru a le abuza sexual. Bărbatul a fost reținut (VIDEO)

Un bărbat care a încercat să ademenească două fetițe în scopuri sexuale, propunându-le bani, a fost reținut de poliție în sectorul Ciocana al capitalei. Oamenii legii au fost alertați de un trecător, care a auzit conversația. Potrivit unui martor, individul reușise să ducă una dintre copile într-o pădurice.

Potrivit poliției, individul s-a apropiat de două fetițe de 10 ani și le-a propus suma de 500 de lei pentru a-l lăsa să le abuzeze sexual. Din fericire, conversația a fost auzită de un trecător. Când a realizat că a fost observat, suspectul a încercat să fugă. Datorită trecătorului, dar și a unui polițist care își plimba propriul copil, fiind în afara programului de muncă, bănuitul a fost reținut.

Incidentul a fost filmat de către o persoană care se afla într-un bloc din apropiere. Imaginile au fost publicate ulterior de polițiști. Potrivit martorului, individul a dus una dintre fetițe într-o pădurice. Informația nu a fost confirmată de oamenii legii.

„Mulțumim enorm cetățenilor că nu sunt indiferenți, bărbatului care nu a trecut indiferent pe alături, dar și celor care au plasat informația pe rețelele sociale. Mulțumim și colegilor pentru operativitate. Părinți, vorbiții cu copiii voștri despre asemenea acțiuni și explicați-le cum trebuie să se comporte și cum să procedeze în asemenea situații”, este adresarea polițiștilor pentru părinți.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: