Cod galben de îngheț în toată țara. Ce temperaturi prognozează meteorologii
Full Article 40 second read

Cod galben de îngheț în toată țara. Ce temperaturi prognozează meteorologii

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță că în următoarele trei zile, mai exact în perioada 17-19 octombrie, pe întreg teritoriul țării sunt așteptate înghețuri atât în orele nocturne, cât și ale dimineții.

Meteorologii au emis pe 16 octombrie cod galben de îngheț pe întreg teritoriul țării. Avertizarea este valabilă până pe data de 19 octombrie.

Potrivit sursei citate, în perioada menționată se prevăd înghețuri cu intensitatea de -1 până la -3 grade Celsius.

„Acest lucru poate avea un impact asupra plantelor sensibile la frig. Vă rugăm să luați măsuri de precauție pentru a vă proteja bunurile. Îmbrăcați haine mai groase pentru a face față acestei perioade reci”, anunță SHS.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: