Colonelul din structurile de forță, bănuit că vindea droguri, angajat al Ministerului Apărării. Reacția instituției
Full Article 1 minutes read

Colonelul din structurile de forță, bănuit că vindea droguri, angajat al Ministerului Apărării. Reacția instituției

Ministerul Apărării a reacționat la reținerea colonelului din cadrul structurilor de forță, bănuit că vindea droguri. Instituția a declarat că aceasta este angajat al Ministerului Apărării. 

Pe 8 iunie, instituția de la apărare a menționat că bărbatul reținut de oamenii legii, colonel al structurilor de forță, este angajat al Ministerului Apărării.

În momentul reținerii, acesta se afla în concediul anual obligatoriu și nu exercita obligațiunile funcționale”, se arată în declarația Ministerului.

Instituția de la apărare a mai precizat că Ministerul „are toleranță zero la acte de corupție și acțiuni ilegale și va colabora cu organele de anchetă pentru elucidarea circumstanţelor cazului respectiv”.

Pe 8 iunie, Poliția Republicii Moldova a anunțat că un colonel al structurilor de forță a fost reținut pentru trafic de droguri.

Oamenii legii au declarat că ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, de comun cu Procuratura Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, au reținut doi bărbați pentru trafic de droguri. Unul din ei, fiind colonel al structurilor de forță, din afara sistemului Ministerului Afacerilor Interne.

În urma perchezițiilor, ambii au fost reținuți pentru 72 de ore.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: