VIDEO Un colonel al structurilor de forță, bănuit că vindea droguri care produc paranoia sau halucinații: a fost reținut
Full Article 1 minutes read

VIDEO Un colonel al structurilor de forță, bănuit că vindea droguri care produc paranoia sau halucinații: a fost reținut

Un colonel al structurilor de forță a fost reținut pentru trafic de droguri. Precizările au fost făcute în dimineața zilei de 8 iunie de reprezentanții Poliției Republicii Moldova. 

Oamenii legii au declarat că ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, de comun cu Procuratura Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, au reținut doi bărbați pentru trafic de droguri.

Unul dintre aceștia, au menționat polițiștii, este colonel al structurilor de forță, din afara sistemului Ministerului Afacerilor Interne.

Cei doi au vârste de 40 și, respectiv, 43 de ani.

Urmare a perchezițiilor din Chișinău, au fost depistate droguri de tip PVP (denumit și „sare”, care produce simptome cardiovasculare și neurologice, precum paranoia sau halucinații), accesorii pentru consum de droguri, cinci telefoane mobile, cartele bancare, precum și mijloace bănești care ar proveni din vânzarea drogurilor”, se arată într-o declarație a polițiștilor.

Unul dintre bănuiți era anunțat în căutare, după ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru mai multe infracțiuni, inclusiv legate de circulația ilegală a drogurilor.

În urma perchezițiilor, ambii au fost reținuți pentru 72 de ore.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: