Conferința Maiei Sandu cu secretarul general al ONU a fost anulată. Președinta țării nu se simte bine
Full Article 2 minutes read

Conferința Maiei Sandu cu secretarul general al ONU a fost anulată. Președinta țării nu se simte bine

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, nu va putea participa, din motive de sănătate, la evenimentele publice planificate pentru astăzi, 9 mai. Informația a fost confirmată de către Președinție.

„Se anulează inclusiv întrevederea și conferința de presă comună cu domnul António Guterres, secretarul general al Organizației Națiunilor Unite. Conferința se va ține la Guvern, împreună cu doamna Prim-ministră Natalia Gavrilița”, au precizat reprezentanții Președinției.

Amintim că secretarul general al Organizației Națiunilor Unite a sosit în Republica Moldova pentru o vizită de două zile. În prima zi a vizitei, acesta urma să aibă o întrevedere, la Președinție, cu Maia Sandu. La ora 17:30, Maia Sandu și Antonio Guterres, urmau să susțină o conferință de presă comună.

În data de 10 mai, între orele 10:00 – 11:00, secretarul-general ONU, are planificată o vizită la Centrul de Acomodare a Refugiaților de la Moldexpo. El va fi însoțit de Coordonatorul Rezident ONU, Simon Springett, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari și alți oficiali și șefi de agenții ONU. În timpul acestei vizite, E.S. Antonio Guterres va face, de asemenea, declarații de presă.

Anterior, Antonio Guterres a efectuat o vizită la Moscova, unde s-a întâlnit cu președintele rus Vladimir Putin. Ulterior, el a mers la Kiev și a discutat cu președintele Ucrainei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: