Consilierii a doi deputați s-au infectat cu COVID-19. Alexandru Slusari insistă: ședința parlamentului poate avea loc
Full Article 2 minutes read

Consilierii a doi deputați s-au infectat cu COVID-19. Alexandru Slusari insistă: ședința parlamentului poate avea loc

Șefa de aparat a vicepreședintelui parlamentului Alexandru Slusari a fost testată pozitiv cu COVID-19. Informația a fost confirmată pentru NM de către Alexandru Slusari. Deputatul insistă, totuși, că legislativul trebuie să se întrunească în ședință, vineri. Între timp, deputatul PSRM Bogdan Țîrdea a anunțat că și consiliera lui Vlad Bătrîncea a fost testată pozitiv.

„Da, este adevărat. Rezultatul l-am aflat în această dimineață. Ea nu manifesta simptome, se simte bine, este în autoizolare. Eu am văzut-o ultima oară acum 6 zile”, a declarat Alexandr Slusari pentru NM.

Întrebat dacă va insista să fie convocată ședința parlamentului pentru data de 29 mai, deputatul din fracțiunea Platforma Demnitate și Adevăr (DA) a spus că nu vede o problemă. Acesta a îndemnat parlamentarii care s-au testat și ale căror rezultate sunt negative să participe la ședință. Alexandr Slusari a reiterat că sunt mai multe subiecte care trebuie examinate de urgență.

Iar deputatul Partidului Socialiștilor (PSRM), Bogdan Țîrdea, a scris pe canalul său de Telegram că și consilierul lui Vlad Bătrîncea s-a infectat cu COVID-19.

„Iar Platforma DA cerea convocarea de urgență a parlamentului. Probabil ca să fie toți infectați. Poate ar fi mai bine? Poporul nu ar fi plâns prea mult. Gluma-i glumă, dar carantina din parlament se pare că se va întinde la modul serios și pe mult timp”, a scris Țîrdea.

Precizăm că, în această dimineață, Alexandru Slusari a scris pe pagina sa de Facebook că toate testele la COVID-19 ale deputaților Platformei DA sunt negative. Acesta a precizat că partidul nu susține blocarea activității legislativului pentru două săptămâni și a solicitat convocarea acestuia în ședință pentru vineri.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: