„Constatăm un nivel nou al dialogului strategic dintre Rusia și Moldova”. Ce a discutat Igor Dodon cu Oleg Vasnețov?
Full Article 50 second read

„Constatăm un nivel nou al dialogului strategic dintre Rusia și Moldova”. Ce a discutat Igor Dodon cu Oleg Vasnețov?

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, ambasador al Federației Ruse în Republica Moldova.

Potrivit unui comunicat de presă, „diplomatul rus și-a exprimat recunoștința pentru eforturile pe care Igor Dodon le-a depus în perioada mandatului său de președinte al Republicii Moldova și orientate spre îmbunătățirea relațiilor moldo-ruse”.

În cursul discuției, părțile au constatat realizarea unui nivel nou al dialogului strategic dintre cele două state și existența unui fundament solid pentru consolidarea în continuare a interacțiunii bilaterale, în diverse domenii de interes reciproc.

În mod special, Igor Dodon și Oleg Vasnețov au discutat despre activitatea misiunii observatorilor din Rusia în cadrul alegerilor Președintelui Republicii Moldova. În context, șeful statului a adus mulțumiri părții ruse pentru interesul manifestat.

***

Potrivit rezultatelor finale după procesarea tuturor proceselor verbale, Maia Sandu a câștigat alegerile cu 57,75% dintre voturile alegătorilor care au participat la scrutinul din 15 noiembrie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: