„Contactează agențiile de publicitate”. PAS se plânge pe o escrocherie care vizează imaginea sa și a Maiei Sandu
Full Article 2 minutes read

„Contactează agențiile de publicitate”. PAS se plânge pe o escrocherie care vizează imaginea sa și a Maiei Sandu

Partidul de guvernământ Acțiune și Solidaritate (PAS) a anunțat că o escrocherie, care vizează imaginea sa și a candidatului său la alegerile prezidențiale, actuala șefă a statului Maia Sandu, a început să fie pusă în aplicare. Potrivit informațiilor, persoane care pretind a fi reprezentanți PAS contactează agenții de publicitate și solicită să închirieze spații pentru a plasa materiale publicitare din partea Partidului Acțiune și Solidaritate și Maia Sandu. Publicitatea este plasată fără a ține cont de prevederile legii astfel încât, potențial, formațiunea politică și Maia Sandu să poată fi amendați. 

Un nou tip de fraudă! Persoane care nu sunt din echipa PAS contactează agențiile de publicitate și solicită să închirieze spații publicitare, pentru a plasa publicitate din partea PAS sau a Maiei Sandu. Ulterior, PAS sau candidatul Maia Sandu pot fi amendați pentru această publicitate, care pretinde a fi din numele lor, pentru că nu respectă rigorile legale”, se arată într-o declarație publicată de PAS.

Alegerile pentru funcția de președinte al Republicii Moldova vor avea loc în data de 20 octombrie. Concomitent se va desfășura referendumul constituțional privind aderarea la UE.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: