Corpul carbonizat al unui bărbat a fost depistat într-o casă din centrul capitalei
Full Article 1 minutes read

Corpul carbonizat al unui bărbat a fost depistat într-o casă din centrul capitalei

Corpul carbonizat al unui bărbat a fost depistat de către angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) în urma unei intervenții desfășurate în noaptea de 14 martie, în capitală. Identitatea victimei urmează a fi stabilită.

Pe 14 martie, angajații IGSU au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-o casă situată pe strada Bulgară nr.10 din capitală.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 00:22. La fața locului au intervenit trei echipe de pompieri. Salvatorii au stabilit că focul a distrus 10% din acoperiș, dar și gunoiul din interiorul casei.

La demisol a fost depistat cadavrul carbonizat al unui bărbat, identitatea căruia urmează a fi stabilită. Incendiul a fost localizat și lichidat fără ca acesta să se răspândească. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2022, în Republica Moldova s-au produs 405 incendii, soldate cu decesul a 42 de persoane. În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 101 misiuni.

Vă așteptăm pe Facebook și pe Telegram.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: