Corupție la eliberarea permiselor de conducere: CNA efectuează 18 percheziții la Bălți. Sunt vizați inclusiv instructori auto
Full Article 40 second read

Corupție la eliberarea permiselor de conducere: CNA efectuează 18 percheziții la Bălți. Sunt vizați inclusiv instructori auto

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) desfășoară percheziții, la Bălți. Acestea sunt efectuate într-un dosar de corupție la eliberarea permiselor de conducere. Informația a fost confirmată pentru NewsMaker de Angela Starinschi, purtătoare de cuvânt a CNA. 

Sunt efectuate 18 percheziții, potrivit reprezentanților Centrului, fiind vizați inclusiv angajați ai Agenției Servicii Publice (ASP).

Efectuăm acțiuni de urmărire penală într-un dosar de corupție la eliberarea permiselor de conducere. Suntem la Bălți cu 18 percheziții care vizează angajați ai ASP, instructori auto și persoane intermediare”, a declarat purtătoare de cuvânt a CNA.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: