Crima dintr-un local din Chișinău. Ce pedeapsă riscă un individ învinuit că și-a ucis partenerul de afaceri
Full Article 2 minutes read

Crima dintr-un local din Chișinău. Ce pedeapsă riscă un individ învinuit că și-a ucis partenerul de afaceri

Oamenii legii au finalizat urmărirea penală și au expediat în instanța de judecată dosarul în privința unui bărbat de 46 de ani învinuit de omorul partenerului său de afaceri în vârstă de 71 de ani, într-un local din Chișinău. Inculpatul este acuzat în temeiul articolului de „omor intenționat, comis cu premeditare” din Codul penal. Informațiile au fost confirmate de Procuratura Generală (PG), într-un comunicat din 29 ianuarie.

Precizăm că crima a avut loc în după-amiaza zilei de 15 noiembrie 2023. Bărbatul și-a contactat telefonic partenerul de afaceri și a inițiat un conflict generat de relațiile tensionate anterioare dintre cei doi. Sub pretextul soluționării acestui conflict, învinuitul l-a invitat la terasa unui local situat pe strada Independenței din capitală. Ulterior, în jurul orei 15:40, în timpul discuției dintre cei doi, învinuitul a înjunghiat victima în zona gâtului, folosind un cuțit și alte obiecte contondente. Acesta i-a provocat victimei vătămări corporale care au dus la deces.

Potrivit PG, învinuitul a refuzat să facă declarații pe caz. Bărbatul se află în arest preventiv.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă maximă sub formă de închisoare pe un termen de până la 20 de ani sau detențiune pe viață.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Хотите поддержать то, что мы делаем?

Вы можете внести вклад в качественную журналистику, поддержав нас единоразово через систему E-commerce от банка maib или оформить ежемесячную подписку на Patreon! Так вы станете частью изменения Молдовы к лучшему. Благодаря вашей поддержке мы сможем реализовывать еще больше новых и важных проектов и оставаться независимыми. Независимо от того, как вы нас поддержите, вы получите небольшой подарок. Переходите по ссылке, чтобы стать нашим соучастником. Это не сложно и даже приятно.

Поддержи NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: