Crimă în cartierul Telecentru al capitalei. Un bărbat l-a omorât în bătaie pe proprietarul locuinței pe care o închiria (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Crimă în cartierul Telecentru al capitalei. Un bărbat l-a omorât în bătaie pe proprietarul locuinței pe care o închiria (VIDEO)

Un bărbat de 40 de ani a telefonat la poliție și a anunțat că l-a omorât în bătaie pe proprietarul locuinței pe care o închiria. Totul s-a întâmplat într-un apartament de pe str. Dokuceaev din Chișinău. 

Poliția a fost alertată în dimineața de 9 august, chiar de către suspect, care a anunțat că, într-un apartament din str. Dokuceaev, se află cadavrul unui bărbat.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Centru, fiind chemat și medicul legist. Polițiștii au depistat în apartament cadavrul proprietarului, care s-a dovedit a fi în vârstă de 46 ani. Victima avea semne de moarte violentă în regiunea cutiei toracice și în regiunea capului. Totodată, polițiștii au stabilit că suspectul închiria o cameră din apartamentul victimei. Făptașul a fugit de la fața locului, însă a fost reținut la scurt timp de oamenii legii.

În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta și-a recunoscut vina și le-a povestit polițiștilor că, înainte de a comite actele de violență, a consumat alcool împreună cu victima. La un moment dat, între ei s-a iscat un conflict, iar suspectul i-a aplicat victimei mai multe lovituri pe suprafața corpului. Dimineața, după ce a realizat că acesta a murit, și-a strâns lucrurile și a părăsit locuința.

Bărbatul este cercetat penal pentru ,,Omor” și riscă de la 15 la 20 de ani de închisoare sau detenţiune pe viaţă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: