Crimă într-un sat din Soroca. Un minor drogat a fost reținut, după uciderea unui bărbat de 90 de ani
Full Article 2 minutes read

Crimă într-un sat din Soroca. Un minor drogat a fost reținut, după uciderea unui bărbat de 90 de ani

Un adolescent de 17 ani a fost reținut de poliție, fiind suspectat de uciderea unui bărbat de 90 de ani. Crima s-a produs în seara de 18 noiembrie, în satul Ocolina din raionul Soroca.

Poliția a fost alertată de un localnic, care a anunțat că și-a găsit vecinul de 90 de ani omorât în propria locuință. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că bătrânul ar fi fost omorât cu un obiect ascuțit, deoarece avea leziuni corporale provocate prin tăiere în regiunea gâtului și capului.

La scurt timp după comiterea infracțiunii, a fost reținut un tânăr de 17 ani, locuitor al aceluiași sat, fiind suspectat de comiterea omorului. Pe hainele suspectului au fost depistate urme de sânge, iar în urma cercetării efectuate de polițiști, la domiciliul acestuia a fost găsit un topor, pe lama căruia au fost găsite fire de păr asemănător cu cel al victimei.

Fiind testat alcoolscopic, s-a stabilit că suspectul nu consumase băuturi alcoolice, însă în rezultatul examinării probelor biologice prelevate s-a constatat că tânărul ar fi consumat droguri.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform art.145 al.2, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore. Persoana vinovată de comiterea infracțiunii de omor intenționat săvârșit cu bună ştiinţă, profitînd de starea de neputinţă, care se datorează vîrstei înaintate și cu deosebită cruzime, riscă până la 20 de ani de închisoare sau detențiune pe viață.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: