Cu 15,7% mai mult. Guvernul va indexa bursele studenților și ale elevilor
Full Article 40 second read

Cu 15,7% mai mult. Guvernul va indexa bursele studenților și ale elevilor

Bursele studenților și ale elevilor vor fi indexate cu 15,7% în anul 2023. O modificare la legea bugetului de stat în acest sens a fost elaborată de Ministerul Educației și Cercetării și propusă pentru consultări publice. 

Legea bugetului de stat pentru anul 2023 nr. 359/2022 include alocații suplimentare  în sumă de 41 806,7 mii lei pentru majorarea cu 15,7 la sută a cuantumului burselor elevilor și studenților.

Modificarea hotărârii Guvernului necesită mijloace financiare suplimentare pentru anul 2023 în cuantum de 162 mii lei.

În vedere asigurării elevilor și studenților cu burse majorate, proiectul cuprinde și prevederea privind intrarea în vigoare a Hotărârii de Guvern la data publicării.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: