Cui i-e frică de vaccin? Castelul lui Dracula va găzdui un maraton de vaccinare timp de o lună
Full Article 2 minutes read

Cui i-e frică de vaccin? Castelul lui Dracula va găzdui un maraton de vaccinare timp de o lună

Timp de o lună Castelul Bran, cunoscut și drept „Castelul lui Dracula” va găzdui un maraton de vaccinare. Persoanele care vor fi imunizate aici împotriva coronavirusului vor primi o diplomă specială și acces gratuit la Expoziția cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include și vizita la Castel.

„Dai dovadă de curaj și responsabilitate, vei fi așteptat la Bran în următorii 100 de ani. Castelul Bran va găzdui un maraton special de vaccinare, timp de o lună, în perioada weekend-urilor, în clădirile Vămii Medievale din incinta Domeniului Bran”, se arată în descrierea evenimentului, publicat pe Facebook în data de 7 mai.

Vaccinarea se va face cu echipa medicală mobilă, iar intervalul de funcționare este vineri – duminică, după cum urmează: vineri, între orele 14:00 – 20:00, sâmbătă, de la 10:00 la 20:00 și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Demersul este organizat în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Brașov, Centrul Rezidențial Pentru Vârstnici Maria și Prefectura Județului Brașov, iar beneficiarii vor primi o “diplomă de vaccinat la Castelul Bran” și acces gratuit la Expoziția cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include și vizita la Castel.

Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Bran.

Evenimentele organizate de autoritățile centrale și locale din România le puteți găsi AICI.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: