Cum a reușit Dan Bălan să fugă din Ucraina? Mama acestuia vorbește în premieră despre acest subiect
Full Article 3 minutes read

Cum a reușit Dan Bălan să fugă din Ucraina? Mama acestuia vorbește în premieră despre acest subiect

Dan Bălan a reușit să scape din infernul de la Kiev. Informația fost confirmată pentru impact.ro de către mama acestuia, Ludmila Bălan. Fostul lider al celebrei trupe O-Zone se afla la 24 februarie, la Kiev, atunci când a fost surprins de ofensiva declanșată împotriva Ucrainei de armata rusă. El era implicat în acel moment în buna desfășurare a emisiunii-concurs „Vocea Ucrainei”.

Din această cauză Dan Bălan nu a reușit să ajungă nici la București, acolo unde era așteptat să prezinte la începutul lui martie Selecția națională în urma căreia urma să fie desemnat reprezentantul României la faza internațională Eurovision 2022.

Fostul lider al celor de la O-Zone a ținut ascuns mult timp că a ieșit din zona de conflict.

„Dan a reușit să iasă din Kiev spre sfârșitul lui februarie. Numai el știe cum a reușit să facă asta! A preferat să nu facă public însă acest lucru până acum!”, a precizat mama sa, Ludmila Bălan.

Ea a lăsat să se înțeleagă că fiul său a ieșit din Ucraina la volanul unei mașini, alegând să meargă întâi la părinții săi, care locuiesc în Republica Moldova.

„Dan a trecut pe la noi, normal, mai întâi. Sigur, și-a ales să vină încoace, fiindcă numai noi știm prin ce am trecut în acea perioadă în care el s-a aflat în mijlocul războiului, cât am tremurat pentru el!”, a adăugat Ludmila Bălan.

Cu toate acestea Dan Bălan a ales să nu rămână în Moldova, ci să plece într-o altă țară din Europa pentru a lucra la o serie de proiecte muzicale personale.

„Nu pot să vă spun unde se află în prezent și unde lucrează la noile sale proiecte. M-a rugat să le transmit tuturor fanilor săi că le va oferi curând tuturor un semn de viață și atunci vor înțelege cu toții de ce a trebuit să facă asta. Ce pot să vă spun sigur este că nu e la Moscova!”, a mai spus Ludmila Bălan.

Pe de altă parte, Dan Bălan a ales să nu facă nici măcar Paștele în Moldova, alegând să rămână în compania proiectelor sale chiar și de sărbători.

„Mi-a spus că are mult de muncă și l-am înțeles. De Paști ne-am făcut urări doar telefonic. În ultimii anii a fost mai mereu ocupat”, a comunicat Ludmila Bălan.

Ludmila Bălan a mai spus pentru sursa citată că urmărește cu îngrijorare evoluția situației din Ucraina menționând că actualul conflict este „unul dintre cele mai nenorocite lucruri care puteau avea loc pe pământ”.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: