Cum economisești pentru încălzire? Sondaj NewsMaker
Full Article 1 minutes read

Cum economisești pentru încălzire? Sondaj NewsMaker

La sfârșitul anului 2021, în Moldova s-au scumpit gazele naturale și încălzirea centralizată, lemnele și cărbunele. Cu siguranță, prețurile vor continua să crească și în anul 2022: „Moldovagaz” și companiile furnizoare de energie electrică („Premier Energy” și „FEE-Nord”) s-au adresat deja către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) cu solicitarea de a majora tarifele. Nu-i exclus faptul că se va scumpi și încălzirea centralizată. Reușești în aceste condiții să economisești pentru încălzire?

Creșterea considerabilă a tarifelor, chiar și cu acordarea compensațiilor de către guvern, a afectat deja bugetul familial al locuitorilor Moldovei – mulți sunt nevoiți să economisească mai mult decât de obicei. De aceea NewsMaker a decis să realizeze un sondaj printre cititorii săi și să afle: cum reușești să economisești pentru încălzire?

Poți vota de pe un singur dispozitiv o singură dată. Sondajul este anonim. Poți selecta o singură opțiune. Votează: 

Cum economisiți căldura?
408 votes

Mulțumim pentru participare!

Apropo, NM pregătește un articol detaliat despre modul în care ai putea economisi pe viitor, chiar dacă ai încălzire centralizată. Urmărește actualizările noastre.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: