Cum va fi vremea de Crăciun în Moldova? Prognoza meteorologilor 
Full Article 40 second read

Cum va fi vremea de Crăciun în Moldova? Prognoza meteorologilor 

Pentru ziua de 7 ianuarie, de Crăciun pe rit vechi, meteorologii anunță ninsoare slabă în centrul și nordul țării. Potrivit specialiștilor, mâine, în raionale din nordul țării se așteaptă de la -2°C până la +1°C ziua și noaptea până la -5°C. 

În centrul Moldovei se așteaptă de la -1°C până la +2°C ziua și noaptea – până la -4°C. În localitățile din sudul țării, ziua se așteaptă până la +3°C, iar noaptea până la -3°C.

Săptămâna viitoare timpul se răcește. Temperatura în termometre va ajunge pe parcursul nopții la nordul țării până la -10°C, iar ziua până la -5°C.

Cum va fi vremea de Crăciun în Moldova? Prognoza meteorologilor 

meteo.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: